Nils Tabois

Mensen helpen is het mooiste wat er is

In 2016 schreef Nils zich in voor de studie ECOintention. De lesstof sloot naadloos aan bij zijn intuïtieve hoog gevoeligheid, zijn aanleg voor exacte vakken en zijn toenemende interesse in spirituele helingsprocessen. Het bleek een goede keuze te zijn. In 2020 startte hij zijn eigen bedrijf: Make Energy Work. Een naam en een merkbelofte inéén. Dankzij Make Energy Work en de ECOintention-methode is hij nu in staat om mensen en organisaties op meerdere niveaus beter te laten presteren. Met de kracht van energie. Dat is bijzonder. Zeker in deze moeilijke tijd.

Energetische Harmonisatie Coach & Projectleider

Jaleesia voelt haarfijn aan wat er nodig is in het moment. Of het nu een ruimte, een team of het individu betreft.

Waar Nils zich meer focust op het harmoniseren van de organisatie in het geheel, focust Jaleesia zich meer op het individu. Persoonlijk leiderschap is wat uiteindelijk zorgt voor het behalen van individuele doelstellingen die weer afgestemd zijn op het geheel. Als coach nodigt ze de ander uit om met je aandacht naar je binnenwereld te gaan.

Het is logisch dat je jezelf vroeg of laat tegen gaat tegen komen. Alle ondernemers en leiders kennen worstelingen. De vraag is: ben jij bereid om jouw probleem bij de bron aan te pakken?

Jaleesia weet als geen ander hoe organisaties het balans zoeken tussen winstgevend zijn en tegelijkertijd blijvend een scherp aanbod te creëren, waarbij de toegevoegde waarde voor de klant centraal staat. Daarbij is een prettig medewerkers klimaat nodig om op lange termijn als organisatie bestaansrecht te behouden. Na jaren gewerkt te hebben voor marktleiders op het gebied van klantenservice, HR en Learning & development zet Jaleesia haar kennis en ervaring met liefde in naast Nils voor Make Energy Work. Nieuwsgierig naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.

Jaleesia

De impact van Make Energy Work

Door zijn werk op de ambulance, heeft Nils geleerd om mensen te lezen. Hij voelt feilloos aan wanneer hij daadkrachtig moet optreden, maar hij weet ook wanneer hij geduld moet betrachten. Discipline en zorgzaamheid zijn twee kanten van dezelfde medaille. Ook heeft hij goed leren luisteren. Hij weet vaak al in een split-second wat iemand mist of nodig heeft. Dat komt hem in zijn huidige werk goed van pas. Zoals Nils zegt: ‘Op de ambulance kon ik steeds maar 1 persoon per keer helpen, dankzij Make Energy Work kan ik 1.000 mensen tegelijkertijd helpen.’

ECOintention Practitioner