Over Nils

Mensen helpen zit Nils in het bloed. Als ambulancechauffeur heeft hij 10 jaar lang niet anders gedaan. Een mooi vak, maar ook een vak dat je mee naar huis neemt. De vraag hoe lang hij dit vak zou kunnen volhouden, bracht hem op het spoor van het Center for ECOintention. Een centrum dat mensen opleidde om andere mensen te helpen. Maar dan op een holistische manier met een wetenschappelijke basis.

In 2016 schreef hij zich in voor de studie ECOintention. De lesstof sloot naadloos aan bij zijn intuïtieve hoog gevoeligheid, zijn aanleg voor exacte vakken en zijn toenemende interesse in spirituele helingsprocessen. Het bleek een goede keuze te zijn. In 2020 startte hij zijn eigen bedrijf: Make Energy Work. Een naam en een merkbelofte inéén. Dankzij Make Energy Work en de ECOintention-methode is hij nu in staat om mensen en organisaties op meerdere niveaus beter te laten presteren. Met de kracht van energie. Dat is bijzonder. Zeker in deze moeilijke tijd.

Door zijn werk op de ambulance, heeft Nils geleerd om mensen te lezen. Hij voelt feilloos aan wanneer hij daadkrachtig moet optreden, maar hij weet ook wanneer hij geduld moet betrachten. Discipline en zorgzaamheid zijn twee kanten van dezelfde medaille. Ook heeft hij goed leren luisteren. Hij weet vaak al in een split-second wat iemand mist of nodig heeft. Dat komt hem in zijn huidige werk goed van pas. Zoals Nils zegt: ‘Op de ambulance kon ik steeds maar 1 persoon per keer helpen, dankzij Make Energy Work kan ik 1.000 mensen tegelijkertijd helpen.’

Nils Tabois - Make Energy Work
“Mensen helpen is het mooiste wat er is”

Nils Tabois

ECOintention Practitioner